Universiteit Leiden

nl en
Dossier

Contact

Een besmetting met het coronavirus melden

Als je positief getest bent op het coronavirus, vragen we je om deze besmetting te melden. In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is het melden van corona altijd vrijwillig. Elke melding helpt ons om onze universitaire gemeenschap gezond en veilig te houden voor onze studenten en medewerkers. Studenten kunnen melding doen bij hun studieadviseur en medewerkers bij hun leidinggevende.

De informatie over een besmetting zal altijd anoniem worden doorgegeven aan onze afdeling Veiligheidszaken, zodat indien nodig in overleg met de GGD (extra) maatregelen kunnen worden genomen. 

Overige vragen studenten of medewerkers

Staat je vraag niet bij de FAQ? Stel deze aan je leidinggevende of aanspreekpunt bij de opleiding, mail naar corona@leidenuniv.nl of bel het centrale informatienummer van de universiteit: 071 527 1132 (bereikbaar op werkdagen).

Leidinggevenden en de aanspreekpunten in de faculteiten kunnen voor advies contact opnemen met 1191 (Leo Harskamp), 3802 (Jaap van Zaanen) of per e-mail: veiligheidszaken@bb.leidenuniv.nl.

Ben je in het buitenland dan kan in geval van nood 24/7 gebeld worden met +31 71 527 6666.

Persvragen

Media kunnen hun vragen stellen via communicatie@leidenuniv.nl of 071 - 527 4690.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.