Universiteit Leiden

nl en
Dossier

Vossenjacht

'Hé kijk, daar staat Willem van Oranje!' Tijdens een vossenjacht is de stad omgetoverd tot een toneel. Lukt het jou om alle bekende personen in de stad te vinden?

De geschiedenis komt tot leven

Op zaterdag 29 juni vind je van 15.00 tot 17.00 uur op verschillende plekken in de binnenstad van Leiden beroemde personen die het verhaal van de Universiteit Leiden vertellen. Jij kunt meedoen met de Vossenjacht en en zo kennismaken met de universiteit. 

Ga mee op pad!

De Vossenjacht is een gratis activiteit en bedoeld voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Wil jij meedoen aan de Vossenjacht? Met een gouden ticket maak je kans op een plek. Het aantal plaatsen is beperkt, dus we gaan plekken verloten. Loot je straks niet in voor het spel? Je kan altijd zelf op zaterdag 29 juni  op zoek gaan in de stad, en kijken of je de 'vossen' van de Universiteit Leiden kunt vinden.

Ook in Den Haag

Ook in Den Haag komt er een Vossenjacht, op zaterdag 14 september van 15.00 tot 17.00 uur. En jij kunt kans maken op een  ticket voor de Haagse versie van de Vossenjacht.

Afbeelding van een gouden ticket voor de Vossenjacht

Heb jij een gouden ticket?

In Leiden en Den Haag liggen op allerlei plekken gouden tickets verstopt. Heb jij er eentje gevonden? Dan maak je kans om mee te spelen in de Vossenjacht. Onder alle gouden ticket-nummers verloten we namelijk 50 plekken per vossenjacht. Vul vóór 16 maart 2019 onderstaande gegevens in en wie weet doe jij straks ook mee aan de Vossenjacht.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie