Universiteit Leiden

nl en

Kunst en vrije tijd - Muziek

Vocal workout (online) | English spoken

Woensdag van 13:00-14:00 uur

Docent
Aleksandra Popovska

Voor wie
De cursus is geschikt voor zowel zangers met beperkte ervaring als voor meer ervaren zangers die misschien niet de voordelen van vocale oefeningen hebben verkend. Wees gerust als er in de loop der jaren slechte gewoonten zijn binnengeslopen, dan kunnen deze worden doorbroken en vervangen door nieuwe, gezonde. toepassingen.
Let op: deze cursus is geschikt voor zangers van elk repertoire, van klassiek tot jazz / pop en wereldmuziek, maar de cursus omvat GEEN solorepertoire.

Inhoud
Vocal workout - een plek om je stem te oefenen!
Train je stem met behulp van de geweldige zangmethoden van vroeger en nu - Diack, Marchesi, Concone en Aebersold, enz. Deze cursus helpt je om gezonde stemgewoonten te ontwikkelen en je techniek te verbeteren. In dit nieuwe online format biedt de cursus een reguliere wekelijkse ruimte waarin studenten kunnen ‘trainen’ en verschillende vocale oefeningen kunnen verkennen, gepresenteerd in een methodische volgorde.

N.B: Het vermogen om te pitchen is belangrijk voor deze cursus. Aan het einde van de cursus heb je kennis van een reeks vocale ‘methoden’ en het gebruik ervan, vaardigheid in vocale oefeningen, behendigheid en flexibiliteit en begrip van ademhalingstechnieken.

Max aantal cursisten: 8

De lessen worden gegeven in ZOOM.
Zoals bij alle online zanglessen, heb je nodig:
- een apparaat met camera en microfoon (interne computermicrofoon zou voldoende moeten zijn).
- minimaal 1,5 vierkante meter ruimte om je heen
- comfortabele kleding zodat je je vrij kan bewegen
- omdat dit een interactieve groepsles is, moeten alle studenten hun camera hebben ingeschakeld.

Docent
"Als mensen me vragen welke muziekstijl ik beoefen, zeg ik: 'Alles wat met passie wordt gezongen'.
De carrière van Aleksandra Popovska omvat twee decennia en verschillende landen; ze staat internationaal bekend als zangeres, zangleraar, componist en koorleider.
Haar werk bracht haar naar meer dan vijftien landen waar ze samenwerkte en veel studenten en kunstenaars inspireerde.
Ze is opgeleid in verschillende muziekdisciplines (zang,  compositie, muziekeducatie en muziekproductie) in Nederland, UK en Macedonië. Ze had meer dan honderd uitvoeringen op verschillende podia over de hele wereld (om er maar een paar te noemen: Rotterdam Opera Festival, Neuköllner Oper-Berlin, Macedonian National Opera & Ballet, etc.). Aleksandra nam deel aan opnames van meer dan vijftien cd's in verschillende muziekgenres. www.aleksandrapopovska.com

Lukt het niet om online in te schrijven? Neem dan contact op met LAKcursusbureau via info@lakcursussen.nl of via tel: 071 - 5272314 | 5272317

Door je in te schrijven voor een LAK cursus, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden

 .


 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.