Kunst en vrije tijd - Muziek

Singing themes: let's go to the movies!

Vrijdag van 17:30-19:00 uur

Docent
Aleksandra Popovska

Voor wie
Voor iedereen die het leuk vindt om liedjes uit film soundtracks te zingen. Minimum leeftijd: 16 jaar

Inhoud
In deze 6-weekse cursus zingen we liedjes uit film soundtracks. Je kunt een een interessante collectie van liedjes en soundtracks verwachten. (denk aan thema's uit Les Miserables, Merry Poppins, Mama Mia, Titanic, Dreamgirls, etc.) Ook basis zangtechnieken, zoals controle over ademhaling, expressie The basic singing technique, breathe control, uitspraak/articulatie en expressie zullen aan bod komen.

Docent

Aleksandra Popovska studeerde stem, muziekproduktie en compositie voor media aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, en Muziekpedagogie en -theorie aan het conservatorium in Skopje, Macedonië. Zij deed haar Mphil onderzoek "Stem en Compositie in een Multimediaomgeving" aan de Universiteit van Portsmouth in Engeland. Van 2012 tot 2015 heeft zij gewerkt als hoofddocent zang en coordinator van de opleiding Populaire Muziek aan het conservatorium in Skopje, Macedonië. Naast lesgeven treedt Aleksandra regelmatig op met verschillende eigen formaties en toerde zij meer dan 20 landen.

Lukt het niet om online-in te schrijven? Neem dan contact op met LAKcursusbureau via info@lakcursussen.nl of via tel: 071 - 5272314 | 5272317

Door je in te schrijven voor een LAK cursus, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden