Universiteit Leiden

nl en

Kunst en vrije tijd - Muziek

Singing themes: Christmas Carols

Donderdag van 15:00-16:00 uur

Docent
Aleksandra Popovska

Voor wie
Voor iedereen die houdt van Kerst en kerstliedjes zingen. Minimum leeftijd: 17 jaar

Inhoud
Iedereen weet hoe snel het vakantieschema volloopt, maar wie op zoek is naar een project om in de kerstsfeer te komen, moet zeker ruimte maken voor een vijfweekse  kerstcursus die eindigt met een kleine presentatie.
We gaan traditioneel kerstrepertoire zingen, van gregoriaans tot Michael Bublé-tunes in één- of meerstemmige zettingen!

Docent

Aleksandra Popovska studeerde stem, muziekproduktie en compositie voor media aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, en Muziekpedagogie en -theorie aan het conservatorium in Skopje, Macedonië. Zij deed haar Mphil onderzoek "Stem en Compositie in een Multimediaomgeving" aan de Universiteit van Portsmouth in Engeland. Van 2012 tot 2015 heeft zij gewerkt als hoofddocent zang en coordinator van de opleiding Populaire Muziek aan het conservatorium in Skopje, Macedonië. Naast lesgeven treedt Aleksandra regelmatig op met verschillende eigen formaties en toerde zij meer dan 20 landen.

Lukt het niet om online-in te schrijven? Neem dan contact op met LAKcursusbureau via info@lakcursussen.nl of via tel: 071 - 5272314 | 5272317

Door je in te schrijven voor een LAK cursus, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden

Schrijf je op tijd in! Een cursus kan alleen starten met voldoende deelnemers (dit wordt een week voor aanvang bekeken).

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.