Universiteit Leiden

nl en

Kunst en vrije tijd - Muziek

Singing techniques | all levels

Woensdag van 19:00-20:15 uur

Docent
Aleksandra Popovska

Voor wie 
voor mensen die willen leren zingen in groepsverband en hun techniek willen verbeteren. Alle niveaus welkom. Minumum leeftijd: 17 jaar.

Inhoud
Zingen is iets wat je kunt leren. Je stem is een instrument dat je kunt vormen en beheersen. Tijdens de cursus wordt in groepsverband gewerkt aan ademhalingtechnieken, houding, stemtechniek, intonatie en interpretatie. Vervolgens worden deze technieken toegepast in het zingen van eenvoudig één- of meerstemmig pop en licht repertoire en krijg je de kans individueel aan je stem te werken.

Docent
De carrière van Aleksandra Popovska omvat twee decennia en verschillende landen; ze is internationaal bekend als zangeres, zangleraar, componist en koorleider van de gemeenschap. Haar werk heeft haar naar meer dan vijftien landen gebracht, waar ze samenwerkte en vele studenten en kunstenaars inspireerde. Ze is opgeleid in verschillende muziekdisciplines (zang, een compositie voor media, muziekeducatie en muziekproductie) in Nederland, Engeland en Macedonië. Ze had meer dan honderd optredens op verschillende podia over de hele wereld (om er maar een paar te noemen: Rotterdam Opera Festival, Neuköllner Oper-Berlin, Macedonische Nationale Opera & Ballet, enz.). Aleksandra nam deel aan opnames van meer dan vijftien cd's in verschillende muziekgenres. Aleksandra is lid van de Nederlandse Vereniging van Vocale Pedagogen en de Nederlandse Vereniging van  Componisten .

Lukt het niet om online-in te schrijven? Neem dan contact op met LAKcursusbureau via info@lakcursussen.nl of via tel: 071 - 5272314 | 5272317

Door je in te schrijven voor een LAK cursus, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden

Schrijf je op tijd in! Een cursus kan alleen starten met voldoende deelnemers (dit wordt een week voor aanvang bekeken).

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.