Universiteit Leiden

nl en

Kunst en vrije tijd - Muziek

Singing Pop (online)

Donderdag van 15:45-17:15 uur (gecanceld)

Docent
Evelien Storm

Voor wie
Voor beginners en gevorderden 

Inhoud
In deze korte cursus gaan we liedjes van Adele, Amy Winehouse, Simon & Garfunkel en Christine McVie (Fleetwood Mac) zingen. Wat is kenmerkend voor deze zangers? Iedere les staat een ander liedje centraal – we luisteren & analyseren en gaan natuurlijk zelf zingen! Voor beginners & gevorderden. 

Groepsgrootte: max 5

Voor deze cursus heb je een stabiele internetverbinding en ZOOM nodig. Daarnaast eventueel een begeleidingstrack die je via Youtube of Spotify kan vinden. Van tevoren krijg je een mail met instructies. 

Docent 
Evelien Storm is in 2012 afgestudeerd als jazz-zangeres en zangdocent aan het conservatorium in Groningen. Daarna heeft ze zich verdiept in zangtechniek d.m.v. de Complete Vocal Technique. Op dit moment werkt Evelien als zangcoach, geeft privélessen en workshops en staat voor koren. In 2018 heeft ze haar album ‘Little Lights’ uitgebracht, met eigen geschreven nummers in een mix van jazz, pop en Braziliaanse muziek.
 

Lukt het niet om online in te schrijven? Neem dan contact op met LAKcursusbureau via info@lakcursussen.nl of via tel: 071 - 5272317

Door je in te schrijven voor een LAK cursus, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.