Universiteit Leiden

nl en

Kunst en vrije tijd - Muziek

Online zangles in kleine groepen

Maandag van 14:45 -15:45 - groep 1 | Maandag van 16:00 - 17:00 - groep 2

Docent
Evelien Storm

Voor wie
Voor iedereen die zijn of haar zangstem wil ontwikkelen (max. 3 personen per groep). Beginners en gevorderden welkom (in beide groepen).

Inhoud
In deze korte cursus krijg je tools om je stem (verder) te ontwikkelen. Je gaat aan de slag met zelfgekozen liedjes en leert o.a. over ademhaling, dynamiek en hoge en lage noten zingen. De lesinhoud wordt afgestemd op wat jij op dat moment nodig hebt of waar je tegen aan loopt met je stem. 

Door in kleine groepjes van drie personen te werken ontstaat er een veilige omgeving waarin je van alles met je stem kunt uitproberen. Bovendien is het heel erg leuk en leerzaam om te luisteren naar je medecursisten.
Voor deze cursus heb je een stabiele internetverbinding en ZOOM nodig. Daarnaast eventueel een begeleidingstrack die je via Youtube of Spotify kan vinden. Van tevoren krijg je een mail met instructies. 

Docent 
Evelien Storm is in 2012 afgestudeerd als jazz-zangeres en zangdocent aan het conservatorium in Groningen. Daarna heeft ze zich verdiept in zangtechniek d.m.v. de Complete Vocal Technique. Op dit moment werkt Evelien als zangcoach, geeft privélessen en workshops en staat voor koren. In 2018 heeft ze haar album ‘Little Lights’ uitgebracht, met eigen geschreven nummers in een mix van jazz, pop en Braziliaanse muziek.

 

Lukt het niet om online in te schrijven? Neem dan contact op met LAKcursusbureau via info@lakcursussen.nl of via tel: 071 - 5272317

Door je in te schrijven voor een LAK cursus, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.