Universiteit Leiden

nl en

Kunst en vrije tijd - Dans

Workshop from inside out: grounding and releasing

Zaterdag 22 April van 10:00-13:00

Docent
Thu Hang Pham

Voor wie
Voor mensen met wat danservaring.

Inhoud
In deze workshop is het doel om van binnen naar buiten te bewegen en verbinding te maken met ons lichaam.
Door middel van improvisatie en een vaste choreografie is het doel om het gevoel te ervaren uit ons hoofd te komen en ons lichaam te laten spreken. We zullen ons concentreren op hoe we sterk en gedurfd kunnen zijn, maar ook op hoe zacht en zachtaardig te zijn tijdens het bewegen. Deze elementen gaan we onderzoeken in relatie tot momenten van aarden, aanspannen en loslaten.
Hoeveel spanning hebben we nodig in de spieren en waar kunnen we die loslaten?

Docent 
Thu Hang Pham (1992) heeft onder andere ervaringen opgedaan bij 5 o'clock class (De Theaterschool, Amsterdam), Peridance Capezio Center (New York City) en Kibbutz Contemporary Dance Center (Israel). Ze is in de afgelopen jaren opgeleid in diverse stijlen, maar kwam er gauw achter dat modern/hedendaagse dans het beste bij haar past. Aandachtspunten in haar les zijn floorwork, geaardheid, muzikaliteit, dynamiek en het bewustzijn creëren over het gebruiken van de spieren tijdens het dansen. 

Lukt het niet om online in te schrijven? Neem dan contact op met LAKcursusbureau via info@lakcursussen.nl of via tel: 071 - 5272314 | 5272317

Door je in te schrijven voor een LAK cursus, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Schrijf je op tijd in! Een workshop kan alleen starten met voldoende deelnemers (dit wordt een week voor aanvang bekeken).


 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.