Universiteit Leiden

nl en

Kunst en vrije tijd - Beeldende kunst

Workshop: ‘Realistic Portrait Painting'

Docent
Alpay Efe

Inhoud
Een olieverf workshop die zich focust op het maken van realistische werken met moderne technieken, principes en esthetiek. Tijdens deze workshop werk je aan het maken van een realistisch portret, op een niveau dat grensverleggend is.

Het belangrijkste doel is om nieuwe concepten van realistisch schilderen en de relatie tussen realisme en abstractie te verkennen. Als ook het belang van beide, bij het creëren van interessante en boeiende schilderijen, die hun sporen achterlaten. Tijdens de workshop zal Alpay Efe met de groep schilderen, demonstreren en helpen bij het maken van een afgewerkt kunstwerk.

Voor beginners en gevorderden.
Deze workshop wordt in het Engels gegeven, met een max. van 15 deelnemers.
Koffie / thee / water inbegrepen.

Na de les moet het werk mee naar huis worden genomen, houd er rekening dat de verf nog nat is aangezien je met olieverf werkt!

Datum:
Saturday March 28 from 13:30-16:30


Materialen
Olieverf, kwastenreiniger, schildermedium, doekjes, terpentine pot en palet zijn inbegrepen.

Zelf meenemen:
-Doek naar eigen keuze. Ongeveer 40 x 50 cm
-Kleine ronde en platte penselen van verschillende groottes

Wil je met een specifiek merk verf schilderen, graag zelf meenemen

Artist

ALPAY EFE dirigeert een kruising tussen abstractie en realisme, waarbij hij de twee naast elkaar gebruikt. Door zijn presentatie voelt het aan alsof zijn ontwerpen in een abstracte ruimte hangen, waarbij de objecten in- en uit focus verschuiven, verdwijnen, continue in- en uit het beeld springen…

Efe reikt verder dan wat wordt voorgesteld in de ephemera van stemmingen, gevoelens en atmosferen, en laat het doelbewust aan de kijker over om verhalen te creëren, waardoor de ervaring en perceptie van zijn werk uniek, intiem en privé kan zijn voor elk individu.

INSCHRIJVEN IS ALLEEN NOG MOGELIJK VIA studioruz@icloud.com 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.