Kunst en vrije tijd - Fotografie

Maak topfoto's met je smartphone

Zondag 27 mei van 13:00-16:30 uur

Richard de Wit

Voor wie
Iedereen kan foto’s maken met een smartphone. Tijdens deze workshop leer je hoe je betere foto’s kunt maken en hoe  je de mogelijkheden van je smartphone optimaal kunt benutten.
Een interactieve en leuke workshop waar je voor altijd plezier aan hebt.
(Engelssprekenden zijn ook welkom bij deze workshop)

Inhoud
In een bijeenkomst van 3,5 uur leer je betere foto’s te maken met je smartphone door:

• Kennis op te doen over welke aspecten het verschil maken tussen een goede en een minder goede foto;
  • Kennis op te doen over basisbegrippen uit de fotografie, zoals belichting, perspectief en compositie;
  • Vaardigheden te oefenen waardoor je foto’s beter worden;
  • Je te verdiepen in bewerkingsfuncties op je telefoon;
  • Foto’s te beoordelen.

Na een korte theoretische introductie, gaan we naar buiten om foto’s te maken en om de theorie in praktijk te brengen.

Neem je smartphone mee (iPhone of Android). Zorg ervoor dat je batterij goed is opgeladen en dat er genoeg opslagruimte op je telefoon is. Een kabeltje om foto’s te uploaden naar een computer is handig om bij je te hebben. Neem ook een  boekje mee om wat aantekeningen te maken.

Richard de Wit is smartphonefotograaf, opleidingsdeskundige, en schrijver.
Hij vindt zijn inspiratie in de dingen van alledag en de lichtval die ze steeds weer anders maakt.
Sinds 2014 publiceert hij zijn foto’s regelmatig op Facebook. https://www.facebook.com/richard.dewit.16
Richard heeft bestuurskunde gestudeerd aan de Universiteit Leiden.

Lukt het niet om online in te schrijven? Neem dan contact op met LAKcursusbureau via info@lakcursussen.nl of via tel: 071 - 5272314 | 5272317

Door je in te schrijven voor een LAK cursus, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.