Universiteit Leiden

nl en

Kunst en vrije tijd - Dans

Workshop K-pop

zaterdag 11 november van 11:00-12:30

Docent
4-REAL
Werkvorm
Workshop

Voor wie
Voor iedereen vanaf 16 jaar. Ervaring is niet nodig.

Inhoud
K-pop
(een afkorting voor Koreaanse pop muziek) is een populair muziekgenre uit Zuid-Korea - het meest bekende voorbeeld hiervan is het nummer ‘Gangnam style’ van Psy. Behalve in de muziek is K-pop ook een populaire subcultuur geworden voor jongeren. Dans choreografie speelt een belangrijke rol in de muziek video's en bij de optredens. Tijdens deze workshop ligt daar dan ook de focus op en zal je meerdere korte stukjes dans aangeleerd krijgen van verschillende K-Pop groepen, variërend van schattige girlgroups tot stoere boybands.

Docenten
4Real is een groep van vier Koreastudies studenten die dance covers maken van K-Pop (Koreaanse pop) liedjes. In verschillende samenstellingen filmen ze hun dance covers voor op YouTube. Af en toe treden ze op op Korea-gerelateerde evenementen en geven regelmatig workshops. Voor een idee van wat voor muziek en dans je kan verwachten, check je hun YouTubekanaal!

Lukt het niet om online in te schrijven? Neem dan contact op met LAKcursusbureau via info@lakcursussen.nl of via tel: 071 - 5272314 | 5272317

Door je in te schrijven voor een LAK cursus, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie