Kunst en vrije tijd - Schrijven

Docent
Pauline Slot

Voor wie
Deze cursus is geschikt als je net begint met fictie schrijven of al even bezig bent. Je leert over de belangrijkste vertelkeuzes in verhalen, en je schrijft en experimenteert.

Inhoud
Wat is een goed idee voor een verhaal of roman? Hoe ontwikkel je verhaallijnen, hoe breng je over wat je personages drijft, hoe monteer je je verhaal, hoe schrijf je zinnen die soepel lezen?
Pauline Slot geeft schrijfkamergeheimen prijs, leert je over thema, spanningsboog en camerastandpunt, en zet je op verrassende manieren aan het werk.

Docent
Pauline Slot heeft zeven romans en drie literaire non-fictieboeken op haar naam staan, die alle verschenen bij de Arbeiderspers. Haar meest recente boek is 'Eerste liefde, laatste hart; Memoires van een jeugdliefde' (2019). Ze is gepromoveerd neerlandicus, doceert Creative Writing en Narrative Care aan de Universiteit Leiden, vertaalt literair werk uit het Engels, is schrijfdocent en coach.

Lukt het niet om online in te schrijven? Neem dan contact op met LAKcursusbureau via info@lakcursussen.nl of via tel: 071 - 5272314 | 5272317

Door je in te schrijven voor een LAK cursus, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.