Universiteit Leiden

nl en

Kunst en vrije tijd - Dans

Klassiek Ballet - RAD | Royal Academy of Dance Advanced

Woensdag van 18:10-19:25 uur (geen les op 5 mei - bevrijdingsdag)

Docent
Willemieke Verweij

Voor wie
Deze cursus is voor mensen met minimaal 6-7 jaar ervaring met Klassiek Ballet

Inhoud
Deze cursus is voor dansers die ballet technisch een solide basis hebben. De uitdagende lessen zijn gericht op gevorderdentechnieken met aandacht voor opbouw, flexibiliteit en de juiste spierontwikkeling. De cursus gebruikt de advanced foundation/advanced 1 vocational syllabus van de Royal Academy of Dance als basis - het studeren van deze syllabus geeft een solide basis in ballet techniek. De syllabus bestaat uit een uitgebreide barre, port de bras, center practice, pirouettes, adage, verschillende allegro's, spitzenwerk voor de dames en verschillende variaties/choreografie├źn.

Het LAK behoudt het recht een cursist om te boeken naar een lager niveau, als de dansdocent aangeeft dat een cursist daar beter op zijn/haar plek is. Dit wordt altijd in overleg met de cursist gedaan.

Docent
Willemieke Verweij heeft haar opleiding tot klassiek ballet docent genoten aan de Royal Academy of Dance in London. Haar liefde voor het lesgeven is ontstaan in Canada en sindsdien is ze een veelgevraagde docente, die lesgeeft in diverse stijlen en aan verschillende leeftijden.

Lukt het niet om online in te schrijven? Neem dan contact op met LAKcursusbureau via info@lakcursussen.nl of via tel: 071 - 5272317

Door je in te schrijven voor een LAK cursus, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.