Universiteit Leiden

nl en

Kunst en vrije tijd - Dans

Jazz Burlesque beginners

Woensdag van 16:45-17:45 uur

Docent
Michelle Boelee

Voor wie
Beginners in dans en Jazz Burlesque.

Inhoud
Tijdens de cursus Jazz Burlesque gaan we terug naar de gierende jaren ’20, toen het dansen avontuurlijk, vrolijk en sexy werd. Michelle Boelee laat je kennismaken met niet alleen Burlesque, maar ook stijlen zoals Charleston, Black Bottom, Shimmy and Lindy Hop. De les zal beginnen met een uitdagende warming up, gevolgd door jazz techniek en krachtoefeningen. Daarna focussen we ons op de verschillende dansstijlen en werken we aan een zinderende choreografie.

Het LAK behoudt het recht een cursist om te boeken naar een hoger niveau, als de dansdocent aangeeft dat een cursist daar beter op zijn/haar plek is. Dit wordt altijd in overleg met de cursist gedaan.

Docent
Michelle Boelee heeft altijd al een passie voor dans gehad. Ze is begonnen met klassiek ballet en heeft zich daarna ontwikkeld als allround danser. Ook tijdens haar studie Sociale Psychologie en Culturele Sociologie heeft ze zich doorontwikkeld in kinesthetica - d.w.z. de esthetiek van beweging. Ze doceert nu Kunst en Cultuur bij de Erasmus Universiteit, maar haar grootste passie is het delen en doceren van dans en yoga.

Lukt het niet om online in te schrijven? Neem dan contact op met LAKcursusbureau via info@lakcursussen.nl of via tel: 071 - 5272317

Door je in te schrijven voor een LAK cursus, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Schrijf je op tijd in! Een cursus kan alleen starten met voldoende deelnemers (dit wordt een week voor aanvang bekeken).

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.