Universiteit Leiden

nl en

Jazz Burlesque 1

Vrijdag van 17:00-18:00 uur

Docent
Michelle Boelee

Voor wie
Beginners in Jazz en Burlesque en beginners in dans

Inhoud
Tijdens de cursus Jazz Burlesque gaan we terug naar de gierende jaren ’20, toen het dansen avontuurlijk, vrolijk en sexy werd. Michelle Boelee laat je kennismaken met niet alleen Burlesque, maar ook stijlen zoals Charleston, Black Bottom, Shimmy and Lindy Hop. De les zal beginnen met een uitdagende warming up, gevolgd door jazz techniek en krachtoefeningen. Daarna focussen we ons op de verschillende dansstijlen en werken we aan een zinderende choreografie.

Docent
Michelle Boelee heeft altijd al een passie voor dans gehad. Ze is begonnen met klassiek ballet en heeft zich daarna ontwikkeld als allround danser. Ook tijdens haar studie Sociale Psychologie en Culturele Sociologie heeft ze zich doorontwikkeld in kinesthetica - d.w.z. de esthetiek van beweging. Ze doceert nu Kunst en Cultuur bij de Erasmus Universiteit, maar haar grootste passie is het delen en doceren van dans en yoga.

Lukt het niet om online in te schrijven? Neem dan contact op met LAKcursusbureau via info@lakcursussen.nl of via tel: 071 - 5272314 | 5272317

Door je in te schrijven voor een LAK cursus, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie