Universiteit Leiden

nl en

Kunst en vrije tijd - Dans

Jazz Burlesque - Advanced - Performance Intensive

maandag van 19:45-21:00

Docent
Willemieke Verweij

WE ARE GOLDEN - THE GOLDEN 20'S

Performance Intensive voor het nachtpad van Museumnacht Leiden! Sparkle, Glitter, Glamour - everything will be golden. During the course we will on a choreography for the performance on the 18th of May 2019 (in the evening) as well as the end of term performance on the 26th of May.

Het LAK behoudt het recht een cursist om te boeken naar een hoger/lager niveau, als de dansdocent aangeeft dat een cursist daar beter op zijn/haar plek is. Dit wordt altijd in overleg met de cursist gedaan.

Docent
Willemieke Verweij heeft haar opleiding tot dansdocent genoten aan de Royal Academy of Dance in London. Haar liefde voor dans is ontstaan op jonge leeftijd in Afrika. In Canada heeft ze het lesgeven ontdekt en sindsdien is ze een veelgevraagde docente, die lesgeeft in diverse stijlen en aan verschillende leeftijden. Ze heeft zich ontwikkeld in Jazz, Hiphop en Modern als danser en docent. Haar lessen zijn energiek, opzwepend en uitdagend haar voorliefde voor expressie en theater komen bij Jazz Burlesque naar boven borrelen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie