Universiteit Leiden

nl en

Kunst en vrije tijd - Dans

Hiphop Contemporary

Dinsdag van 20:30-21:45 uur

Docent
Thu Hang Pham

Voor wie
Iedereen die geïnteresseerd is in het leren van Hiphop en Contemporary. De snelle korte bewegingen en lange sierlijke bewegingen worden gecombineerd. Danservaring is een pre.

Inhoud 
In deze cursus wordt er aandacht gegeven aan verschillende elementen van Hiphop en Contemporary. Voorbeelden hiervan zijn floorwork, geaardheid, muzikaliteit, dynamiek, lyrisch/vloeiend, maar ook juist kort en strak bewegen. Daarnaast bouwen we aan het bewustzijn creëren over gebruik van de juiste spieren. In de choreografie staat inleving en gevoel voorop - hoe dans je een choreografie en wat wil je overbrengen? Naast dit alles vinden we het belangrijk dat we ons vrij voelen in dans en dat we er vooral van genieten! 

Docent 
Thu Hang Pham (1992) heeft onder andere ervaringen opgedaan bij 5 o'clock class (De Theaterschool, Amsterdam), Peridance Capezio Center (New York City) en Kibbutz Contemporary Dance Center (Israel). Ze is in de afgelopen jaren opgeleid in diverse stijlen, maar kwam er gauw achter dat modern/hedendaagse dans het beste bij haar past. Aandachtspunten in haar les zijn floorwork, geaardheid, muzikaliteit, dynamiek en het bewustzijn creëren over het gebruiken van de spieren tijdens het dansen. 

Lukt het niet om online in te schrijven? Neem dan contact op met LAKcursusbureau via info@lakcursussen.nl of via tel: 071 - 5272314 | 5272317

Door je in te schrijven voor een LAK cursus, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie