Universiteit Leiden

nl en

Kunst en vrije tijd - Dans

Urban Contemporary Improvisation (online)

Dinsdag van 18:00-19:00 uur

Docent
Thu Hang Pham

Voor wie
Voor dansers die beter willen leren improviseren. Wanneer wordt dans meer dan alleen bewegingen uitvoeren en wordt het meer een (bewegings)taal? Wat kunnen we vertellen met ons lichaam?

Inhoud 
Anders dan de fysieke cursus, is de online cursus meer gebaseerd op improvisatie. Tijdens de cursus zal er dieper ingegaan worden op onder andere bewegingskwaliteit en dynamiek door middel van aanwijzingen die van de docent gegeven zullen worden. Hierdoor ga je als het ware op onderzoek uit in je eigen lichaam. Ook zal er in de cursus een choreografie aangeleerd worden.

Het LAK behoudt het recht een cursist om te boeken naar een hoger/lager niveau, als de dansdocent aangeeft dat een cursist daar beter op zijn/haar plek is. Dit wordt altijd in overleg met de cursist gedaan.

Docent 
Thu Hang Pham (1992) heeft onder andere ervaringen opgedaan bij 5 o'clock class (De Theaterschool, Amsterdam), Peridance Capezio Center (New York City) en Kibbutz Contemporary Dance Center (Israel). Ze is in de afgelopen jaren opgeleid in diverse stijlen, maar kwam er gauw achter dat modern/hedendaagse dans het beste bij haar past. Aandachtspunten in haar les zijn floorwork, geaardheid, muzikaliteit, dynamiek en het bewustzijn creëren over het gebruiken van de spieren tijdens het dansen. 

Lukt het niet om online in te schrijven? Neem dan contact op met LAKcursusbureau via info@lakcursussen.nl of via tel: 071 - 5272314 | 5272317

Door je in te schrijven voor een LAK cursus, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.