Kunst en vrije tijd - Beeldende kunst

Lyda Bekker

Beginners en gevorderden

Inhoud
In vier lessen buig je je over het kunstwerk van een oude meester. We kijken naar details, onderzoeken het kleurgebruik en bestuderen de vormentaal. Uiteraard gebeurt dit aan de hand van teken- en schilderopdrachten.  Neem in de eerste les een aantal ansichtkaarten mee met werk van een kunstenaar rond 1600.
Eén van de eigenschappen van acrylverf is dat het snel droogt. Dat maakt deze verf bij uitstek geschikt om in lagen te schilderen zodat vorm en diepte ontstaan.

Materiaal is bij deze cursus inbegrepen.

Docent
Na zeven jaar werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven deed Lyda Bekker toelatingsexamen bij de Rietveld Academie in Amsterdam. Ook studeerde ze enkele maanden in New York op de School of Visual Arts. In 2000 voltooide zij haar kunstopleiding. Sindsdien werkt zij als beeldend kunstenaar en docent.

Lukt het niet om online in te schrijven? Neem dan contact op met LAKcursusbureau via info@lakcursussen.nl of via tel: 071 - 5272314 | 5272317

Door je in te schrijven voor een LAK cursus, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.