Universiteit Leiden

nl en

Kunst en vrije tijd - Beeldende kunst

Schilderen met acryl: inspiratiebronnen

4 lessen op dinsdag van 19:30-22:00 uur

Docent
Lyda Bekker
Werk van cursist Marije Bettonviel

Voor wie
Iedereen welkom, beginners en gevorderden.

Inhoud
In deze korte cursus ga je op zoek naar inspiratiebronnen.  Welke onderwerpen vind je leuk, wat wil je vertellen en hoe vertaal je dit naar een interessant beeld. In de lessen komen verschillende aspecten aan bod zoals, kleurgebruik, compositie  en handschrift.
We werken met verschillende materialen, acrylverf, krijt en inkt.

Zorg dat je in de eerste les een paar foto’s op je telefoon hebt van verschillende objecten die je in huis tegenkomt. Dat kan van alles zijn: een kandelaar, een plant een lamp etc. In de les gaan we hiermee aan de slag, tijdens de cursus kun je je fotoarchief telkens verder uitbreiden met tips van de docent.

Docent 
Na zeven jaar werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven deed Lyda Bekker toelatingsexamen bij de Rietveld Academie in Amsterdam. Ook studeerde ze enkele maanden in New York op de School of Visual Arts. In 2000 voltooide zij haar kunstopleiding. Sindsdien werkt zij als beeldend kunstenaar en docent.

Lukt het niet om online in te schrijven? Neem dan contact op met LAKcursusbureau via info@lakcursussen.nl of via tel: 071 -  5272317

Door je in te schrijven voor een LAK cursus, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

  

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.