Verdiepingsleergang Public Affairs

Het Centre for Professional Learning biedt twee keer per jaar de verdiepingsleergang Public Affairs aan. Deze inspirerende en intensieve verdieping in Public Affairs is voor gevorderden op dit vakgebied.

Docenten
Arco Timmermans  (Bijzonder Hoogleraar Public Affairs) Caelesta Braun  (Universitair Hoofddocent) George van Houtem  (Mededirecteur HCG Onderhandelingsinstituut) Miriam Notten  (Social Capital Expert, La Red) Hans van Zijst  (Strategisch Omgevingsmanager, Bureau WesselinkVanZijst)
Werkvorm
Leergang

Public Affairs betreft het behartigen van de belangen van uw organisatie.

De media zijn in toenemende mate een factor van belang. Om in deze dynamische omgeving effectief invloed uit te kunnen (blijven) oefenen moet de public affairs professional beschikken over inzicht in politieke en bestuurlijke processen. De Verdiepingsleergang Public Affairs helpt u daarbij.

In een kleine groep van maximaal 12 deelnemers bespreekt u de laatste ontwikkelingen in het vak, leert u van elkaar en gaat u in gesprek met interessante sprekers uit de wetenschap, het bedrijfsleven en het openbaar bestuur.De verdiepingsleergang vindt plaats in de omgeving van Den Haag en bestaat uit 3 modules, de eerste 2 bestaan uit 2 dagen met op de eerste dag een avondprogramma en de laatste module uit 1 dag.