Loopbaan en solliciteren

Workshop Het sollicitatiegesprek

Ga jij binnenkort solliciteren? Oefen uitgebreid een sollicitatiegesprek met ervaren recruiters uit verschillende branches.

Loes Nordlohne  (Career Advisor)
Werkvorm
Workshop

Een goede voorbereiding is het halve werk. Maak gebruik van de diensten die de Loopbaan Service je hierin biedt.

Wat zeg je tijdens een gesprek, begin je direct over salaris en arbeidsvoorwaarden, wat doe je aan? Wil je direct het diepe in? Tijdens deze bijeenkomst komen professionele recruiters uit het bedrijfsleven om met jou een "proef"sollicitatie te oefenen en al je vragen te beantwoorden.
Opdracht voorafgaand aan de workshop: lever een sollicitatiebrief en cv in, ter voorbereiding op het sollicitatiegesprek en bereid je alvast voor met deze weblecture

Deze workshop is bedoeld voor (oud) studenten geesteswetenschappen tot een jaar na afstuderen.