Loopbaan en solliciteren

Workshop CV en Brief

Hoe zorg je ervoor dat jouw CV en brief op de goede stapel belanden?

Loes Nordlohne  (Career Advisor)
Werkvorm
Workshop

Een workshop zodat je klaar bent voor de sollicitatieprocedures tijdens en na je studie.

Leer succesvol variĆ«ren met cv en brief. Hoe ziet een goed cv eruit? Wat kun je wel en niet vermelden? Een belangrijke voorwaarde om succesvol te solliciteren is een goede brief.  Je krijgt tips en aanwijzingen om jezelf op papier zo goed mogelijk te presenteren.  Je leert over de verschillen van een open- of gerichte sollicitatiebrief en solliciteren per e-mail of via internetsites. Je oefent het schrijven van een cv en sollicitatiebrief. Deze wordt door de loopbaanadviseur nagekeken je ontvangt persoonlijk advies.

Deze workshop is bedoeld voor (oud) studenten geesteswetenschappen tot een jaar na afstuderen.