Loopbaan en solliciteren

Werken als vertaler

Wat doet een vertaler? En hoe is het om te werken als vertaler? Wat moet je eigenlijk kunnen en hoe kom je in zo’n functie terecht?

Loes Nordlohne  (Career Advisor) ,
Werkvorm
voorlichting

Tijdens deze bijeenkomst vertellen oud-studenten en stagiairs over hun ervaringen.

met o.a.:

-Mirjam Romeijn, Translator and Subtitler bij Red Bee Media (Master Book& digital media studies, Master Translation en Bachelor Engelse taal en cultuur)
- Ilse Elstgeest , Freelance vertaler  en Senior projectmanager bij MediLingua ( Bachelor Engelse taalkunde en Master Engelse taal en cultuur (Vertalen))
Arthur Eijsbouts (zal er bij zijn via Skype), Vertaler bij Sony, (bachelor en master Japanese Studies)
- Manon Bierman, Stagiair Livewords, Bachelor Engelse Taal en Cultuur

De voorlichting is gratis bij te wonen, wel vragen we je om in te schrijven.

Deze workshop is bedoeld voor (oud) studenten geesteswetenschappen tot een jaar na afstuderen.