Loopbaan en solliciteren

Werken als vertaler

Wat doet een vertaler? En hoe is het om te werken als vertaler? Wat moet je eigenlijk kunnen en hoe kom je in zo’n functie terecht?

Loes Nordlohne  (Career Advisor)
Werkvorm
voorlichting

Tijdens deze bijeenkomst vertellen oud-studenten en stagiairs over hun ervaringen.

Met o.a.:

Saskia de Korte, Freelance vertaler (Bachelor Engelse taal en cultuur, Master English Philology and Master Translation)
Anna Mosina , Translator at South Stream Transport B.V. (Bachelor Middle Eastern Studies)

- Marloes Hakvoortprojectmanager by Elycio Tekst en Vertaling in Zwijndrecht, stage gelopen bij KERN Global Languages Services ( Bachelor Engelse Taal en Cultuur, Master Linguistics: Translation Theory and Practice)

De voorlichting is gratis bij te wonen, wel vragen we je om in te schrijven.

Tip! Voorafgaand aan deze voorlichting wordt de workshop: 'Vertaler Nederlands bij SDL' gegeven

Deze workshop is bedoeld voor (oud) studenten geesteswetenschappen tot een jaar na afstuderen.