Logo Universiteit Leiden.

nl en

Praktische informatie

Digitale leeromgeving

Bij het volgen van alle pakketten maken we gebruik van onze digitale leeromgeving. In deze omgeving vindt u informatie over het programma, de voorbereiding per module in de vorm van artikelen en opdrachten, facultatieve literatuur en na afloop van een module, de presentaties van de sprekers en eventueel gemaakte foto’s.

Certificaat

U ontvangt een certificaat per pakket of masterclass van Universiteit Leiden, Faculteit Governance and Global Affairs. Voor een pakket geldt dat u een certificaat ontvangt wanneer u minimaal 80% van het pakket heeft bijgewoond.

Alumninetwerk

Na afronding van de leergang bent u automatisch lid van het netwerk van PA-alumni van het Centre for Professional Learning. Binnen dit netwerk heeft u de kans uitgebreid te netwerken en kunt u lid worden van de LinkedIn group "Alumni Public Affairs - CPL”.

Locaties

De modules en masterclasses vinden hoofdzakelijk plaats bij de Universiteit Leiden in de Schouwburgstraat in Den Haag en anders in de buurt daarvan. Sommige onderdelen vinden op locatie plaats zoals in Brussel en in de Tweede Kamer. De Verdiepingspakketten vinden plaats in Rijswijk op landgoed te Werve.

Inschrijving

Het maximum aantal deelnemers is per opleidingsonderdeel verschillend. Wij vragen u altijd een CV en foto aan uw inschrijving toe te voegen. U kunt zich alvast aanmelden voor voorlopige deelname aan een opleidingsonderdeel via e-mail. Wees u er wel van bewust dat u pas verzekerd bent van deelname nadat wij uw inschrijfformulier hebben ontvangen.

Op het inschrijfformulier kunt u aangeven welke onderdelen u wilt volgen en wanneer.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie