Logo Universiteit Leiden.

nl en

Praktische informatie

Digitale leeromgeving

Bij het volgen van alle pakketten maken we gebruik van onze digitale leeromgeving. In deze omgeving vind je informatie over het programma, de voorbereiding per module in de vorm van artikelen en opdrachten, facultatieve literatuur en na afloop van een module, de presentaties van de sprekers en eventueel gemaakte foto’s.

Certificaat

Je ontvangt een certificaat per pakket of masterclass van Universiteit Leiden, Faculteit Governance and Global Affairs. Voor een pakket geldt wanneer je minimaal 80% van het pakket hebt bijgewoond.

Alumninetwerk

Na afronding van de leergang ben je automatisch lid van het netwerk van PA-alumni van het Centre for Professional Learning. Binnen dit netwerk heb je de kans uitgebreid te netwerken en kan je lid worden van de LinkedIn group "Alumni Public Affairs - CPL”.

Locaties

De modules en masterclasses vinden hoofdzakelijk plaats bij de Universiteit Leiden in de Schouwburgstraat in Den Haag en anders in de buurt daarvan. Sommige onderdelen vinden op locatie plaats zoals in Brussel en in de Tweede Kamer. De Verdiepingspakketten vinden plaats in Rijswijk op landgoed te Werve.

Inschrijving

Het maximum aantal deelnemers is per opleidingsonderdeel verschillend. Wij vragen je altijd een CV en foto aan je inschrijving toe te voegen. Je kan je alvast aanmelden voor voorlopige deelname aan een opleidingsonderdeel via e-mail. Wees je er wel van bewust dat je pas verzekerd bent van deelname nadat wij jouw inschrijfformulier hebben ontvangen.

Op het inschrijfformulier kan je aangeven welke onderdelen je wilt volgen en wanneer.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie