Logo Universiteit Leiden.

nl en

Begeleiding

Docenten

Het docentencorps bestaat uit een mix van wetenschappers en praktijkdeskundigen om zowel academische diepte als toepassingsgerichtheid te bewerkstelligen. De docenten staan beschreven bij  elk opleidingsonderdeel afzonderlijk.

Programmaleiding

Annemiek van der Weel is als senior programmaleider bij het Centre for Professional Learning (CPL) verantwoordelijk voor het onderwijs op het vakgebied Public Affairs.

Vragen? Neem contact op met de programmaleider.

Annemiek van der Weel werkte bij diverse organisatieadvies- en opleidingsbureaus en heeft al jaren haar eigen organisatieadviesbureau. Vanuit haar achtergrond van sociale en organisatiepsychologie begeleid zij verandertrajecten, cultuur- en structuurtrajecten en het opzetten en implementeren van loopbaan-, opleidings- en ontwikkelingsprogramma’s. Sinds 2015 is zij als programmaleider verantwoordelijk voor de professionalisering van het onderwijs op het vakgebied Public Affairs. Zowel voor de publieke als private markt houdt zij de ontwikkelingen op het vakgebied in de gaten en verwerkt deze binnen een wetenschappelijke context in het opleidingsaanbod.

E: a.c.van.der.weel@fgga.leidenuniv.nl

T: +31627852309

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie