Logo Universiteit Leiden.

nl en

Waarom CPM?

Publieke organisaties zijn actief in een voortdurend en snel veranderende omgeving. De onderlinge verwevenheid en complexiteit van de maatschappelijke vraagstukken neemt toe. De uitdagingen die daarmee gepaard gaan vragen om een ander, nieuw publiek leiderschap, nieuwe kennis en andere vaardigheden (ref.: ‘Nieuw Publiek Leiderschap: topambtelijk leiderschap in tijden van verandering’, een visiedocument door: N. Hopman en C. van den Berg, in opdracht van de Algemene Bestuursdienst).

Het CPM Program van het Centre for Professional Learning rust publieke leiders toe om die uitdagingen vanuit een voortdurende verbinding met hun persoonlijke en maatschappelijke opdracht aan te blijven gaan. Het programma stelt hen de vraag hoe zij zich tot hun veranderende omgeving verhouden, het daagt hen uit over de eigen grenzen heen te reiken en helpt om het bewustzijn over het eigen gedrag en leiderschap te vergroten. Het CPM Program biedt handvaten om de laatste kennis en inzichten rondom publiek leiderschap te vertalen in actie en toe te passen binnen de eigen organisatie. 

Versterk jouw leiderschap, vergroot jouw internationale netwerk en werk aan innovatieve oplossingen voor een strategisch vraagstuk van jouw organisatie. Verdiep jouw inzicht en geef in deze uitdagende tijd vol verandering succesvol richting aan jouw maatschappelijke opdracht, nu en met het oog op de toekomst.  

Deze website maakt gebruik van cookies.