Logo Universiteit Leiden.

nl en

Opzet en data

Voor actuele data kunt u mailen naar cpm@fgga.leidenuniv.nl. 

In totaal staat er voor het programma een studiebelasting van 300 uur. Naast de uitvoeringsdagen gaat het daarbij om: literatuurstudie, korte tussentijdse (online) opdrachten, e-mentoring en het Capstone Project. Voor aanvang van het programma is er een individueel intake-gesprek ter voorbereiding. 

Blended learning

Het CPM Program biedt een mix van fysieke onderdelen op locatie en online verdieping. In het programma zetten wij blended learning gericht in. De modules worden op locatie aangeboden, onder het voorbehoud dat de situatie met betrekking tot corona het ons toestaat. In aanvulling kunnen deelnemers à la carte kiezen uit een aantal online kennis-bouwstenen via ons digitale leerplatform. Zo bieden wij toegang tot thema-gerelateerde online colleges, onder andere in de vorm van MOOCs. 
Uiteraard houden wij de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Als het onverhoopt niet mogelijk blijkt om modules in fysieke setting aan te bieden, dan zal het programma (deels) digitaal worden aangeboden. 

Afsluiting en certificering

Tijdens de laatste module van het CPM Program presenteer je jouw ‘CPM Capstone Project’ en de stappen die je tijdens jouw individual learning journey hebt gemaakt in de groep. Deze presentaties worden beoordeeld door het CPM-kernteam. Bij een succesvolle afronding van het programma word je gecertificeerd als Certified Public Manager® en treed je toe tot het internationale CPM-alumninetwerk. Ruim 15.000 publieke managers in de V.S. gingen je voor.

Voertaal

De voertaal van het programma is Nederlands. In het CPM Program werken we nauw samen met internationale partners en tijdens de modules ontmoet je Europese collega’s en internationale gastsprekers. Een aantal onderdelen van het programma en een deel van de studiematerialen is daarom Engelstalig.

Deze website maakt gebruik van cookies.