Testament

Door de Universiteit Leiden in uw testament op te nemen laat u een belangrijke bijdrage na, ook in de toekomst.

U kunt de Universiteit Leiden tot één van de erfgenamen maken naast anderen, of tot enige erfgenaam benoemen. Wij nemen graag met u alle mogelijkheden door. De universiteit is vrijgesteld van erfbelasting over verkrijgingen uit testamentaire bepalingen. U kunt exact bepalen ten gunste van welk project, of faculteit u wenst na te laten.

Legaat

Met een legaat laat u heel precies vastleggen in uw testament welke vastgesteld geldbedrag of roerende- of onroerende goederen u na wilt laten aan de Universiteit Leiden. Ook kunt u exact bepalen ten gunste van welk project, of faculteit u wenst te legateren.

Bespreek uw voorkeur met Annemieke Biesheuvel, Relatiemanager Fondsenwerving, via telefoon 071-527 6094 of e-mail a.h.biesheuvel@bb.leidenuniv.nl.