Universiteit Leiden

nl en
Meelopen bij Urban Studies

Studievoorlichting

Meeloopdag Urban Studies

Datum
maandag 19 februari 2024
Tijd
Locatie
Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag

Momenteel leeft 50% van de wereldbevolking in steden en weet dus alles over de tegenstrijdige aspecten van het stedelijke leven. Bij Urban Studies zal je ontdekken hoe steden omgaan met problemen omtrend economische groei, sociale cohesie, veiligheid en duurzaamheid, en welke uitdagingen ze nog te wachten staan.

Wat is een meeloopdag?

Tijdens de meeloopdag volg je één of meerdere eerstejaarscolleges. Een studentvoorlichter neemt je mee naar de colleges en leidt je rond over de campus. Natuurlijk is er genoeg tijd om al je vragen over de studie en studeren in Den Haag te beantwoorden!

Voor wie?

De meeloopdag is bedoeld voor 5- of 6-vwo'ers en voor studenten op het hbo die serieus overwegen deze opleiding te gaan studeren. Heb jij de website en voorlichtingsvideo bekeken en de Bachelor Open Dag bezocht? Dan is een meeloopdag het moment om te ervaren of deze studie ook echt bij jou past.

Programma

09:00 - 09:15 - Kennismaking en Introductie
09:15 - 10:00 - Hoorcollege
10:00 - 10:15 - Campus Tour Wijnhaven
10:15 - 10:30 - Q&A Sessie

Contact

Als je vragen hebt over de opleiding kun je altijd contact met ons opnemen. De contactgegevens van de studieadviseur en de studentambassadeur vind je op de pagina contact.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.