Universiteit Leiden

nl en
Doe mee met een Meeloopdag Management Publieke Sector (MSc)

Studievoorlichting | Meeloopdag

Meeloopdag Management Publieke Sector (MSc) | Seminar: Gedeeld en gespreid leiderschap

Datum
maandag 26 februari 2024
Tijd
Toelichting
De meeloopdag van Management Publieke Sector (MSc) vindt op locatie plaats aan de Universiteit Leiden in Den Haag.
Locatie
Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag

Benieuwd hoe het is om de Master Management van de Publieke Sector te studeren? Kom langs tijdens deze meeloopdag en maak kennis met de specialisaties Politiek, Beleid en Management (dagopleiding) en Bestuur en Advisering (avondopleiding).

Over het seminar: Gedeeld en gespreid leiderschap

Ons seminar op 26 februari gaat over de complexiteit van maatschappelijk vraagstukken. Om de veelheid van belangen en belangengroepen te kunnen adresseren, is er binnen de publieke sector op allerlei plekken behoefte aan leiderschap.

Verder wordt er gedurende het college gekeken naar hoe leiderschap verspreid wordt over alle lagen van de organisatie. Zo is een specifieke vorm van gespreid leiderschap, is gedeeld leiderschap waarbij mensen in samenwerking leiderschap oppakken.

De master Management Publieke Sector (MSc) bereidt je voor op een carrière in de Nederlandse publieke sector. Vanuit onze campus in Den Haag leer je over de rol van de overheid in het aanpakken van grote maatschappelijke uitdagingen, en jouw rol daarin als toekomstige professional.

Welke specialisatie je kiest binnen deze master bepaalt ook of je aan de dag- of avondvariant gaat deelnemen, en of je begint in september of februari.

Politiek, Beleid en Management Bestuur en Advisering
Voor studenten met een net afgeronde bachelor Voor professionals met een paar jaar ervaring in de publieke sector
Dagopleiding Avondopleiding
Start in september Start in februari
Meer info Meer info

Contact

Als je vragen hebt over deze meeloopdag, mail dan onze studentambassadeur Maria Vinas Daza via m.j.vinas.daza@fgga.leidenuniv.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.