Universiteit Leiden

nl en
Bezoek onze Master Open Dag op 16 februari 2024

Studievoorlichting

Master Open Dag

Datum
vrijdag 16 februari 2024
Tijd
Locatie
Leiden en Den Haag

Ontdek welke master bij jou past

Ben jij op zoek naar een geschikte masteropleiding om je verder te specialiseren en om je voor te bereiden op een succesvolle carrière? Neem dan deel aan de Master Open Dag van de Universiteit Leiden en ontdek welke master het beste bij jou past. We zijn klaar voor jouw toekomst!

Blijf op de hoogte

Aanmelden voor de eerstvolgende Master Open Dag kan medio januari 2024. Wil je automatisch bericht krijgen als je je kunt inschrijven voor dit event? Klik dan op de button hieronder.

Houd mij op de hoogte

Bereid je (goed) voor op de opleidingspresentaties

Wanneer je je aanmeldt voor opleidingspresentaties ontvang je (naast een bevestigingsmail) een mail met een link naar de bijbehorende introductievideo's. De introductievideo's zijn direct te bekijken en geven je een goede voorbereiding op de meer 'verdiepende' opleidingspresentaties die je gaat volgen tijdens de Master Open Dag. Op deze manier proberen we je niet alleen goed voor te bereiden maar je ook een zo breed mogelijk beeld te geven van misschien wel jouw toekomstige masteropleiding. 

Wat kun je verwachten?

Bekijk live programma presentaties, talkshows en doe mee aan onze Q&A sessies. Daarnaast bieden we ook informatiesessies aan over praktische zaken zoals huisvesting, visa, toelating en aanmelding, en natuurlijk over het studentenleven! 

De live presentaties duren gemiddeld 40 minuten waarbij er de mogelijkheid is om vragen te stellen. 

Tijdens een van onze stadswandelingen nemen je mee door de steden Leiden en Den Haag en leiden je rond op de verschillende faculteiten. Daarnaast staan onze studenten voor je klaar zodat je ze alles kunt vragen over het studentenleven en hoe het is om te studeren aan de Universiteit Leiden.

Vragen?

Heb je vragen over de Master Open Dag? Neem dan contact op met de Studielijn. We beantwoorden graag je vragen!

Studielijn
Universiteit Leiden
071 527 11 11
studielijn@leidenuniv.nl

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.