Universiteit Leiden

nl en
Bezoek onze Master Online Open Dagen op 5 en 6 oktober 2023

Studievoorlichting

Master Online Open Dagen

Datum
donderdag 5 oktober 2023 - vrijdag 6 oktober 2023
Toelichting
De Master Online Open Dagen vinden op donderdag plaats van 9:00 uur tot 19.30 uur en op vrijdag van 9.00 uur tot 18.00 uur.
Locatie
Online

Ontdek welke master bij jou past

Ben jij op zoek naar een geschikte masteropleiding om je verder te specialiseren en om je voor te bereiden op een succesvolle carrière? Neem dan deel aan de Master Online Open Dagen van de Universiteit Leiden en ontdek welke master het beste bij jou past. We zijn klaar voor jouw toekomst!

Meld je aan voor de Master Online Open Dagen!

Ontdek welke masteropleiding bij jou past en leer meer over de universiteit en de studentensteden Leiden en Den Haag tijdens de Master Online Open Dagen op 5 en 6 oktober.

Meld je hier aan

Bereid je (goed) voor op de opleidingspresentaties

Bekijk vooraf de video's met de belangrijkste informatie over de masteropleidingen. De introductievideo's zijn direct te bekijken en geven je een goede voorbereiding op de meer 'verdiepende' opleidingspresentaties die je gaat volgen tijdens de Master Online Open Dagen. Op deze manier proberen we je niet alleen goed voor te bereiden maar je ook een zo breed mogelijk beeld te geven van misschien wel jouw toekomstige masteropleiding. 

Wat kun je verwachten?

Bekijk live programma presentaties, talkshows en doe mee aan onze Q&A sessies. Daarnaast bieden we ook informatiesessies aan over praktische zaken zoals huisvesting, visa, toelating en aanmelding, en natuurlijk over het studentenleven! 

De live presentaties duren gemiddeld 40 minuten waarbij je de mogelijkheid hebt om vragen te stellen. 

Onze virtuele rondleidingen nemen je mee door de steden Leiden en Den Haag en leiden je rond op de verschillende faculteiten. Daarnaast staan onze studenten voor je klaar zodat je ze alles kunt vragen over het studentenleven en hoe het is om te studeren aan de Universiteit Leiden.

In het 'Now Live' gedeelte kun je bekijken welke presentaties er live gaande zijn. Misschien start er net een opleidingspresentatie waar je nog niet aan had gedacht. Het leven zit vol verrassingen!

Hoe kom ik op het online platform van de Master Online Open Dagen?
Na je aanmelding ontvang je direct een bevestigingsmail. In deze mail vind je via de knop ‘Ga naar de Master Online Open Dagen’ waarin je het overzicht vindt van jouw gekozen sessies en een button ‘E-ticket’ voor het online platform.

Pas op de dag van het event wordt de link naar het platform geactiveerd en word je op die dag(en) automatisch doorgestuurd naar het online platform van de Master Online Open Dagen waar je de live presentaties bij kan wonen, de informatiemarkt kan bezoeken en kan chatten met studenten en staf. Het is niet mogelijk om voor deze tijd het platform van de Master Online Open Dagen te bezoeken.

Waar vind ik op het platform mijn gekozen presentaties?
Op het platform vind je via "Mijn programma" het programma waarvoor je je hebt aangemeld. 

Met welke device kan ik het beste het platform bezoeken?
Gebruik géén mobiel of tablet om naar het platform te gaan. Voor de meest optimale gebruikservaring raden we je aan om gebruik te maken van een vaste computer of laptop en een Google Chrome internetbrowser. Zorg ervoor dat je de meest up-to-date versie van deze browser hebt geïnstalleerd. Zorg voor een stabiele internetverbinding en dat je netwerk niet gebruikt wordt door anderen.

Wat moet ik doen als ik op het platform geen presentaties te zien krijg?
Check altijd eerst of je computer een stabiele verbinding heeft. Blijf je geen presentaties zien? Refresh de pagina of open de link opnieuw van je bevestigingsmail. Contacteer anders de Helpdesk via de chat op het platform. Voor bezoekers uit specifieke landen kan het zijn dat de streamingstool waarmee wij de presentaties uitzenden geblokkeerd is door de overheid waardoor deze presentaties niet getoond kunnen worden. 

Kan ik ook een presentatie bijwonen waarvoor ik me niet heb aangemeld?
Ja dat kan! Ga op het platform naar de “Nu Live” pagina: daar staan alle presentaties die gegeven worden. Je kunt dan zonder aanmelding de live presentaties bijwonen.

Kan ik later de presentaties terugkijken?
Geen probleem als je tijdens de Master Online Open Dagen niet alle presentaties kunt bekijken die je graag wilt zien. Of misschien wil je een presentatie die je bijgewoond hebt nog een keer terugkijken. Dat kan! Uiterlijk twee weken na afloop van de Master Online Open Dagen ontvang je per mail de link naar alle opgenomen presentaties.

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen nadat ik me heb aangemeld.

Je kan je ticket hier opnieuw aanvragen of stuur een mail naar studielijn@leidenuniv.nl en wij zorgen dat je zo snel mogelijk toch een bevestigingsmail ontvangt waarmee je tijdens de Master Online Open Dagen toegang hebt tot het online platform.

Vragen?

Heb je vragen over de Master Online Open Dagen? Neem dan contact op met de Studielijn. We beantwoorden graag je vragen!

Studielijn
Universiteit Leiden
071 527 11 11
studielijn@leidenuniv.nl

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.