Universiteit Leiden

nl en
Loop een dagje mee bij Rechtsgeleerdheid

Studievoorlichting

Meeloopdag Rechtsgeleerdheid

Datum
woensdag 19 april 2023
Tijd
Locatie
Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden

De Faculteit der Rechtsgeleerdheid organiseert een aantal keer per jaar een meeloopdag. Tijdens een meeloopdag volg je een werkgroep en krijg je een rondleiding door het gebouw van de opleiding en kun je al je vragen stellen aan studenten, zodat je goed de sfeer kunt proeven bij de bachelor Rechtsgeleerdheid.

Voor wie?

Scholieren zijn van harte welkom op de meeloopdag van Rechtsgeleerdheid. Op deze dag volg je een fysieke werkgroep en krijg je een rondleiding door het gebouw. Uiteraard kun je al je vragen stellen.

Om aan een meeloopdag bij Rechtsgeleerdheid deel te kunnen nemen moet je minimaal in 4 vwo zitten. Daarnaast moet je je al geori├źnteerd hebben op de opleiding door het bezoeken van een Open Dag. Belangrijk is dat je ook de website hebt bestudeerd. Meeloopdagen worden alleen aangeboden tijdens de collegeperiodes.

Contact

Met vragen over deze opleiding of de meeloopdag kun je ook terecht bij Jort Schaafsma (studentenambassadeurs@law.leidenuniv.nl). Hij is de studentambassadeur van Rechtsgeleerdheid.

Meld je aan

voor deze meeloopdag

Aanmelden
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.