Universiteit Leiden

nl en

Studievoorlichting

Meeloopdag Pedagogische Wetenschappen

Datum
woensdag 5 april 2023
Tijd
Locatie
Gorlaeus Gebouw
Einsteinweg 55
2333 CC Leiden

Loop een dagje mee met Pedagogische Wetenschappen

Denk je erover om Pedagogische Wetenschappen te studeren en wil je graag een beter beeld van de studie? Dan is hier je kans!

Op de meeloopdag beleef je een dag uit het leven van een pedagogiekstudent: je volgt een werkgroep en een college met studenten. Je krijgt een rondleiding door de faculteit! Natuurlijk kun je al je vragen kwijt op deze dag.

Om mee te kunnen lopen bij Pedagogiek zit je minimaal in 5 vwo en heb je de Open Dag van Universiteit Leiden bezocht of meegedaan met Proefstuderen bij Pedagogische Wetenschappen.

Programma Meeloopdag

We ontmoeten elkaar bij het Gorlaeus, waar jullie een college zullen volgen. We maken kort kennis en gaan dan naar de collegezaal, zodat we ruim op tijd zijn.

Het college duurt van 09:15 - 11:00. In dit college maken jullie kennis met onderwijsstof van Pedagogische Wetenschappen en kunnen jullie ervaren hoe het is om in de collegebanken te zitten.

Voordat we beginnen aan de rest van het programma, is het wel leuk om elkaar nog even te leren kennen! Dus daar hebben we nog even tijd voor.

Pedagogische Wetenschappen in Leiden. Hoe is het studieprogramma opgebouwd? Wat is je BSA? Hoe is het om te studeren in Leiden? Op dit soort vragen zullen we allemaal in gaan! Daarna zullen jullie werkgroep opdracht uitvoeren, om te ervaren hoe een werkgroep bij Pedagogische Wetenschappen eraan toe kan gaan!

Studievereniging Emile is de Studievereniging van Pedagogische Wetenschappen (en de Academische Pabo), dus zij komen jullie nog wat meer vertellen over wat je als student allemaal naast je studie kan doen.

Aan het eind van de meeloopdag laten wij jullie het hele gebouw zien en is er de gelegenheid om te lunchen in het FSW restaurant en nog eventuele vragen te stellen.

We sluiten de meeloopdag af met een rondleiding door de Faculteit der Sociale Wetenschappen (FSW) en met een lunch in het FSW-restaurant met korting! Hier is natuurlijk ook nog gelegenheid om vragen te stellen.

Contact

Heb je nog vragen over de meeloopdag van Pedagogische Wetenschappen? Onze studentambassadeur Pedagogiek weet vast het antwoord erop: mail de studentambassadeur ››

Locatie en routebeschrijving

Meld je nu aan voor de meeloopdag

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.