Universiteit Leiden

nl en
Kom Proefstuderen bij Urban Studies

Studievoorlichting

Proefstuderen Urban Studies

Datum
zaterdag 1 april 2023
Tijd
Locatie
Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag

Meld je nu aan

Klik op de blauwe knop om naar het registratieformulier te gaan

Naar het registratieformulier

Ben je geïnteresseerd in de BA Urban Studies, maar weet je nog niet zeker of deze studie bij je past? Zou je graag met studenten willen praten, hoorcolleges bijwonen en aan werkgroepen meedoen? Kom dan naar Proefstuderen in Den Haag op 1 april om de antwoorden op al je vragen te krijgen!

Programma

  • Je begint de dag met het bijwonen van een hoorcollege.
  • Daarna volg je een interactieve werkgroep.

Huiswerk

Ter voorbereiding van het Proefstuderen moet je een huiswerkopdracht maken, net zoals je als student zal doen. Het huiswerk wordt tijdens de werkgroep behandeld en bestaat uit het lezen van een tekst en het voorbereiden van discussievragen. De huiswerkopdracht wordt binnenkort op deze pagina geplaatst.

Meld je aan voor het evenement

We verwelkomen je graag op onze campus! Meld je op tijd aan. Het evenement wordt gehouden in Wijnhaven, Turfmarkt 99, Den Haag. Als je een ouder of verzorgen mee wilt brengen, kan je dit aangeven in het formulier. Zij kunnen het hoorcollege bijwonen en een stadstour volgen tijdens de werkgroep.

Tijd (CEST) Programma Den Haag
14.00-14.30 Ontvangst & Registratie
14.30-15.15 Hoorcollege Urban Studies
15.15-15.30 Pauze
15.30-16.15 Werkgroep
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.