Universiteit Leiden

nl en
Kom Proefstuderen bij International Studies (registratie gesloten)

Studievoorlichting

Experience Day International Studies (Registratie gesloten)

Datum
zaterdag 1 april 2023
Tijd
Locatie
Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag

Ben je geïnteresseerd in de BA International Studies maar ben je er nog niet zeker van of deze studie bij je past? Zou je graag met studenten willen praten, een lezing bijwonen en meedoen met een werkgroep? Kom dan naar Proefstuderen in Den Haag op 1 april!

Programma

  • Je begint de dag met een hoorcollege van Dr. Bram Ieven. 
  • Daarna volg je een werkgroep in een kleinere groep, waar je het college en de huiswerkopdracht met een tutor en andere studiekiezers gaat bespreken. Daar zal je ook de kans krijgen om al je vragen te stellen aan een student.

Huiswerk

Ter voorbereiding op het Proefstuderen moet je een huiswerkopdracht maken, net zoals je zal moeten doen als student. Het huiswerk bestaat uit het lezen van een tekst en het voorbereiden van discussievragen. De huiswerktekst en -vragen kan je hier vinden.

Meld je nu aan voor Proefstuderen

Klik op de blauwe knop om naar het registratieformulier te gaan

Registratieformulier

Meld je aan voor het evenement

Je kan je aanmelden voor één van de twee rondes. Als je een ouder of verzorger mee wilt nemen, kan je dat aangeven in het aanmeldformulier. Je ouder of verzorger kan namelijk een parallel programma volgen. De locatie van het programma is Wijnhaven, Den Haag.

Ronde 1 - Den Haag

Tijd (CEST) Programma
12.00-12.30 Ontvangst & Registratie
12.30-13.30 College ronde 1 / Ouderprogramma
13.30-13.45 Pauze
13.45-14.45 Werkgroep ronde 1 / Stadstour voor ouders


Round 2 - On campus The Hague

Tijd (CEST) Programma
13.15-13.45 Ontvangst & Registratie
13.45-14.45 College ronde 2 / Ouderprogramma
14.45-15.00 Pauze
15.00-16.00 Werkgroep ronde 2 / Stadstour voor ouders

Contact

Als je vragen hebt over het evenement, kan je contact met ons opnemen via proefstuderen@hum.leidenuniv.nl. Als je vragen hebt over de studie in het algemeen, kan je ook met een Studentambassadeur chatten. Je kan alle contactgegevens hier vinden. 

Registratie gesloten

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.