Universiteit Leiden

nl en
Loop een dagje mee bij Rechtgeleerdheid: Recht en Economie

Studievoorlichting

Meeloopdag Rechtgeleerdheid: Recht en Economie

Datum
woensdag 15 maart 2023
Tijd
Locatie
Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden

De Faculteit der Rechtsgeleerdheid organiseert een aantal keer per jaar een meeloopdag. Tijdens een meeloopdag volg je een echt college, een werkgroep, krijg je een rondleiding door het gebouw van de opleiding en kun je al je vragen stellen aan studenten, zodat je goed de sfeer kunt proeven bij de bachelor Rechtgeleerdheid: Recht en Economie.

Voor wie?

Scholieren zijn van harte welkom op de meeloopdag van Rechtgeleerdheid: Recht en Economie. Op deze dag volg je een werkgroep, een hoorcollege en krijg je een rondleiding door het gebouw. Uiteraard kun je al je vragen stellen.

Om aan een meeloopdag bij Rechtgeleerdheid: Recht en Economie te kunnen nemen moet je minimaal in 5 vwo zitten. Daarnaast moet je je al geori├źnteerd hebben op de opleiding door het bezoeken van een Open Dag. Belangrijk is dat je ook de opleidingsbrochure en/of de website hebt bestudeerd. Meeloopdagen worden alleen aangeboden tijdens de collegeperiodes.

Contact

Met vragen over deze opleiding of de meeloopdag kun je ook terecht bij Jort Schaafsma (studentenambassadeurs@law.leidenuniv.nl). Hij is de studentambassadeur van Rechtsgeleerdheid.

Meld je aan

voor deze meeloopdag

Aanmelden
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.