Universiteit Leiden

nl en
Meld je aan en kom alles te weten over LUC

Studievoorlichting | Online Experience Event

Online Experience Leiden University College The Hague

Datum
vrijdag 3 maart 2023
Tijd
Locatie
Deze experience day is te volgen via Zoom. Het is het best te volgen op een desktop.

Online Proefstuderen Leiden University College Den Haag

Denk je erover om liberal arts & sciences te studeren en vraag je je af wat het Leiden University College (LUC) in Den Haag te bieden heeft? Wil je graag meer weten over onze opleiding en een proefles meemaken? Doe dan mee met het Online Proefstuderen op vrijdag 3 maart!

Meld je aan (Engelstalig formulier)

Online Experience

Tijdens deze online experience volg je eerst een presentatie over de opleiding, waar we vragen beantwoorden zoals “wat houdt liberal arts & sciences in”, “in welk opzicht verschilt LUC van andere university colleges”, “hoe is het om hier te studeren”. Na de informatiesessie volgt een proefcollege, en daarna een online Q&A sessie met medewerkers en studenten. 

Als je al zover bent om meer te weten over aanmelden voor LUC, kun je nog blijven hangen voor een admissions workshop. Tijdens die workshop duiken we de diepte in van ons aanmeld- en selectie proces.

Programma

Zo ziet de middag eruit:

Time

Activity

14:00 - 14:45 

Introductiepresentatie

14:45- 15:30

Proefcollege (inhoud wordt later bevestigd)

15:30 - 16:15

Q&A sessie

16:15 - 17:00 Informatiesessie over toelating & aanmelding

Leiden University College The Hague biedt een brede, flexibele en interdisciplinare Liberal Arts & Sciences opleiding aan. Deze opleiding wordt volledig in het Engels aangeboden. Je woont tijdens je studie op de campus samen met andere studenten van over de hele wereld. De focus van deze opleiding is op de grote uitdagingen die spelen in de wereld; vraagstukken omtrent vrede & rechtvaardigheid, duurzaamheid, diversiteit en welvaart. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.