Universiteit Leiden

nl en
Schrijf je in en ontdek ons Liberal Arts and Sciences: Global Challenges programma

Studievoorlichting | On Campus Experience and livestream

Experience Day Leiden University College The Hague

Datum
vrijdag 10 februari 2023
Tijd
Locatie
Anna van Buerenplein
Anna van Buerenplein 301
2595 DG Den Haag

Wil jij graag ontdekken hoe het is om aan het Leiden University College (LUC) te studeren? Wil je ons programma beter leren kennen en een proefcollege volgen?

Meld je dan aan voor onze Experience Day op vrijdag 10 februari 2023!

Kom langs voor een interactieve sessie met onze studenten en professoren en leer alles over onze opleiding! Daarnaast kun je kiezen uit een aantal interdisciplinaire proefcolleges, gebaseerd op onze Global Challenges. Selecteer het proefcollege dat het beste bij jou past.

Na de proefcolleges is er nog de mogelijkheid om met onze studenten en professoren in gesprek te gaan om al je vragen te beantwoorden!

Meld je hier aan voor dit evenement!

Registratie is geopend!

Meld je aan voor onze proefstudeerdag op 10 februari 2023!

Meld je hier aan

Ontmoet onze studenten en professoren!

Een panel van studenten, professoren en alumni gaan graag met je in gesprek over ons curriculum, het programma en de ervaringen van studenten. Daarnaast kan je een proefcollege volgen van een van onze professoren. Tijdens de Q&A kan je alle vragen stellen over LUC.

Leiden University College The Hague biedt een Liberal Arts and Sciences studie aan die breed opgezet, flexibel en interdisciplinair is. Daarnaast heeft het ook een residentieel aspect, wat betekent dat studenten niet alleen samen studeren maar ook samen wonen en leven onder één dak op de campus. Ons onderwijsprogramma is opgebouwd rondom de aanpak van Global Challenges. Tijdens je opleiding kun je je specialiseren in relevante vakgebieden zoals: wereldpolitiekeconomiebestuurinternationaal recht, menselijke en culturele interactiewereldgezondheidszorg en milieuwetenschappen.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.