Universiteit Leiden

nl en
Volg de International Studies Webinar en Q&A op 16 februari (Engelstalig) Live Webinar en Q&A

Studievoorlichting

International Studies - Webinar Mini-lecture en Live Q&A (Engelstalig)

Datum
donderdag 16 februari 2023
Tijd

Ben jij benieuwd naar de inhoud van het Engelstalige studieprogramma International Studies en wil jij weten of het programma bij je past? Registreer je dan voor dit webinar. 

Online Mini-lecture en Q&A 

In dit webinar, duik je een beetje dieper in de inhoud van het programma. Programmavoorzitter professor Isabelle Duyvesteyn geeft een online mini-lecture, over een onderwerp dat je ook in de studie kan tegenkomen.  

Titel van de webinar: International Studies: Big & Small
In dit webinar spreken we over het heden en verleden, cultuur, geschiedenis, politiek en over hoe iets kleins zeer grote consequenties kan hebben... 

Na afloop van de mini-lecture kun je de studentambassadeur en prof. Isabelle Duyvesteyn vragen stellen over de inhoud van het programma, de lecture en alle andere relevante onderwerpen. 

Plaats en tijd
De webinar vindt plaats op 16 februari en begint om 15.00, op het online platform Kaltura. Je ontvangt de link die je nodig hebt om in te loggen in de week voorafgaand aan de webinar per email.

Voor wie? 
Dit webinar is het beste te volgen als je al een beetje van het programma weet. Om je voor te bereiden kun je de video over de programmainhoud hierbeneden alvast kijken. 

Waar kan ik me registreren? 
Via een online formulier, dat je hier kunt vinden.

Programma Presentatie van International Studies (Engelstalig)

Vanwege de gekozen cookie-instellingen kunnen we deze video hier niet tonen.

Bekijk de video op de oorspronkelijke website of

Contact

Als je vragen hebt over International Studies, kun je chatten met de student ambassadeur. Je kunt alle andere contactgegevens van het programma op deze pagina vinden. Als je vragen hebt over de webinar zelf, kun je een email sturen naar: r.c.mulders@hum.leidenuniv.nl.

Registreer je hier

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.