Universiteit Leiden

nl en

Studievoorlichting

Webinar numerus fixus Politicologie/Internationale Politiek/International Relations and Organisations

Datum
maandag 23 januari 2023
Tijd

Numerus fixus? Zo gefikst!

Heb jij je aangemeld voor de studie Politicologie, Internationale Politiek, of International Relations and Organisations?

Dan krijg je te maken met een selectie- en plaatsingsprocedure, vanwege de numerus fixus. Dat is niet iets om tegenop te zien. Tenminste niet als je weet hoe de procedure in elkaar steekt en wat er wanneer van jou wordt verwacht. Met de aanmelddeadline net achter de rug (15 januari 2023) start je nu met de selectie- en plaatsingsprocedure. Wellicht heb jij daarover nog wel een paar vragen...

Die gaan wij beantwoorden.

Stel je vragen en krijg de antwoorden op 23 januari 2023, online, tussen 16:00 en 17:00

Tijdens het numerus fixus webinar vertellen Desiree van Drongelen, medewerker studentaanmeldingen, onze studieadviseur Wencke Appelman en onze studentambassadeur/ervaringsdeskundige Emma Breed je alles over de selectie- en plaatsingsprocedure: hoe deze werkt, wat je kunt doen om je voor te bereiden en wat de uiteindelijk ranking zoal betekent.

Uiteraard is er uitgebreid gelegenheid tot het stellen van vragen.

Contact

Heb je vragen over dit evenement? Of over Politicologie/Internationale Politiek studeren meer in het algemeen? Onze studentambassadeur Emma Breed gaat graag met je in gesprek: info.politicologie@fsw.leidenuniv.nl.

Data 2022-2023

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.