Studievoorlichting

Webinar numerus fixus Politicologie/Internationale Politiek/International Relations and Organisations

maandag 12 december 2022

Numerus fixus? Zo gefikst!

Heb jij je aangemeld voor de studie Politicologie, Internationale Politiek, of International Relations and Organisations? Of overweeg je dat te doen?

Dan krijg je te maken met een selectie- en plaatsingsprocedure, vanwege de numerus fixus. Dat is niet iets om tegenop te zien. Tenminste niet als je weet hoe de procedure in elkaar steekt en wat er wanneer van jou wordt verwacht. We kunnen ons voorstellen dat je in dit stadium, met de aanmelddeadline voor de deur (15 januari 2023), nog wel een paar vragen hebt.

Die gaan wij beantwoorden.

Stel je vragen en krijg de antwoorden op 12 december 2022, online, tussen 16:00 en 17:00

Tijdens het numerus fixus webinar vertellen Desiree van Drongelen, medewerker studentaanmeldingen, en onze studieadviseur Wencke Appelman, je alles over de selectie- en plaatsingsprocedure: hoe deze werkt, wat je kunt doen om je voor te bereiden en wat de uiteindelijk ranking zoal betekent.

Uiteraard is er uitgebreid gelegenheid tot het stellen van vragen.

Contact

Heb je vragen over dit evenement? Of over Politicologie/Internationale Politiek studeren meer in het algemeen? Onze studentambassadeur Aisha Visser gaat graag met je in gesprek: info.politicologie@fsw.leidenuniv.nl.

Voorlichtingsactiviteiten Politicologie/Internationale Politiek

Proefstuderen Leiden 2019