Universiteit Leiden

nl en
Word een student voor een dag bij Leiden University College The Hague

Studievoorlichting | Student voor een Dag

Student voor een dag @ LUC The Hague

Wil je graag weten hoe het echt is om te studeren op LUC? Heb je prangende vragen voor een van onze huidige studenten? Dan is dit evenement voor jou!

Tijdens onze ‘Student voor een Dag’ leer je alles over de studentenervaring van LUC. Hoe zijn de lessen? Wat zijn de favoriete vakken van onze studenten? Hoeveel werk moeten ze doen? En meer! Het mooie van Liberal Arts and Sciences is het interdisciplinaire karakter van het programma. Je wordt blootgesteld aan meerdere vakken en onderwerpen. Daarnaast benader je maatschappelijke problemen vanuit meerdere perspectieven. Je loopt mee met een van onze huidige studenten die je meeneemt naar hun vakken.

Afhankelijk van het lesrooster maken we een definitief programma (tussen 09:15 en 19:15). Dit duurt gemiddeld 3-5 uur. Het is helaas niet mogelijk om je in te schrijven voor een bepaald tijdslot. Er is plek voor een beperkt aantal personen per dag. Aanmelden kan tot tenminste een week voor de aanvangsdatum. Kies een datum die het beste bij je past en meld je aan!

Schrijf je hier in!

Kies een datum die het beste uitkomt voor jou.

Naar het registratieformulier

Leiden University College The Hague biedt een breed, flexibel en interdisciplinair residentieel Liberal Arts and Sciences programma aan, met een focus op Global Challenges. Binnen deze bachelor opleiding specialiseer je in relevante gebieden, zoals wereldpolitiek, economie, bestuur, internationaal recht, culturele interactie, wereldwijde volksgezondheid en milieuwetenschappen.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.