Studievoorlichting

Pieter de la Court
Wassenaarseweg 52
2333 AK Leiden

Met onze websites en brochures proberen we je een zo goed en eerlijk mogelijk beeld te geven van onze opleidingen. Maar, zoals ze in Engeland zeggen, the proof of the pudding is in the eating. Daarom organiseren we meeloopdagen, waarop jij kunt ervaren hoe de collegebanken aanvoelen en uit eerste hand hoort wat er zoal aan de orde komt in een politicologisch college. Tijdens een meeloopdag kun jij in gesprek gaan met collega-studiekiezers, zittende studenten en met docenten.

Programma meeloopdag 4 november 2022

• 12:45 Ontvangst ingang Faculteit der Sociale Wetenschappen
  • 13:00-15:00 College ‘Vergelijkende Analyse Politieke Stelsels’
  • 15:00-15:30  Korte presentatie studie en rondleiding faculteit
  • 15:30-16:00 Bezoek studievereniging SPIL

De maximale capaciteit per meeloopdag is 20. De binnenkomende aanmeldingen worden doorgestuurd naar info.politicologie@FSW.leidenuniv.nl. Scholieren ontvangen een bevestigingsmail en vlak voor de meeloopdag een mail met aanvullende informatie.

Vragen?

Voor meer informatie over dit evenement en over de studie Politicologie/Internationale Politiek kun je terecht bij onze studentambassadeur Aisha Visser.

Bij aanmelding ontvang je een bevestigingsmail; vlak voor de meeloopdag sturen we je een mail met aanvullende informatie.

Voorlichtingsactiviteiten Politicologie/Internationale Politiek

Proefstuderen Leiden 2019