Universiteit Leiden

nl en
Doe mee met het Online Proefstuderen Leiden University College The Hague

Studievoorlichting | Online Experience

Online Proefstuderen Leiden University College Den Haag

Datum
woensdag 5 oktober 2022
Tijd

Denk je erover om eventueel aan een university college te studeren en vraag je je af wat het Leiden University College (LUC) in Den Haag te bieden heeft? Wil je graag meer weten over onze opleiding en een proefles meemaken? Doe dan mee met het Online Proefstuderen op woensdag 5 oktober 2022!

Dit is jouw kans om ons virtueel te bezoeken, kennis te maken met onze professoren én natuurlijk onze studenten te ontmoeten. Wij nemen je mee op sleeptouw tijdens het online proefstuderen waar je tijdens een plenaire sessie meer te weten komt over de opleiding, het studentenleven, begeleiding en ondersteuning en natuurlijk de carrièremogelijkheden na LUC. Kies één van de drie proeflessen en doe mee met de Q&A!

Meer informatie

Meer informatie vind je op de Engelstalige webpagina!

Programma & registratieformulier

Leiden University College The Hague biedt een breed, flexibel en interdisciplinair residentieel studieprogramma aan op het gebied van Liberal Arts and Sciences met een focus op 'Global Challenges'; de maatschappelijke uitdagingen van de 21ste eeuw. In deze bacheloropleiding specialiseer je je in gebieden zoals wereldpolitiek, economie, bestuur, internationale rechtspraak, menselijke & culturele interactie, volksgezondheid en milieuwetenschappen

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.