Bezoek de Open Dag in Leiden en Den Haag op zaterdag 22 oktober

zaterdag 22 oktober 2022
in Leiden en Den Haag

Bezoek de Open Dag in Leiden en Den Haag

Denk je erover om aan de Universiteit Leiden te gaan studeren, maar wil je meer weten over onze bacheloropleidingen? Bezoek dan onze Bachelor Open Dag op zaterdag 22 oktober in Leiden en Den Haag.

Hou me op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van onze Open Dag op 22 oktober? Laat dan je gegevens achter! We laten je bijvoorbeeld weten wanneer en hoe je je kunt aanmelden en wat het aanbod is van de verschillende opleidingen.

naar het aanmeldformulier

Wat kun je verwachten?

De Bachelor Open Dag geeft je de kans om op locatie meer te leren over al onze bacheloropleidingen, talkshows te volgen, de studentensteden Leiden en Den Haag te verkennen en vooral de mogelijkheid om in gesprek te gaan met studenten en docenten en hun al je vragen te stellen.

Tijdens de Bachelor Open Dag kun je:

• Live talkshows over bacheloropleidingen bezoeken;
  • Op de verschillende informatiemarkten per faculteit alles ontdekken over studeren in Leiden en Den Haag;
  • Al je vragen stellen aan studenten en docenten;
  • Deelnemen aan rondleidingen in jouw toekomstige studentenstad en onderwijsgebouw.

Vragen over de Bachelor Open Dag?

De Studielijn kan je helpen. Je kunt ze bereiken via telefoonnummer +31 (0)71 527 1111 of stuur een email naar studielijn@leidenuniv.nl