Studievoorlichting

woensdag 8 juni 2022
Matchingsbijeenkomst
Zaal 1A20 in het Pieter de la Courtgebouw en online

Op woensdag 8 juni a.s. ben je om 10.00 uur van harte welkom bij onze Matchingsbijeenkomst in Leiden. Op dit moment gaan we ervan uit dat hij zal plaatsvinden in onze virtuele collegezaal in Leiden! Om elkaar beter te leren kennen hebben docenten en studenten van het Instituut Pedagogische Wetenschappen een afwisselend programma voor je in petto. We laten je zien waar Pedagogische Wetenschappen in Leiden over gaan en je maakt kennis met onze studenten en met de studievereniging Emile.

Het programma is zowel online te volgen als fysiek bij te wonen. Als je het programma online wilt volgen, dan ontvang je kort voor 8 juni een link daarvoor.

De maximale groepsgrootte in het fysieke programma is beperkt. Meld je daarom tijdig aan.

Het programma bevat de volgende onderdelen:

• Voor aanvang bekijk je thuis filmpjes van docenten over Pedagogische Wetenschappen. Docenten vertellen welke onderwerpen precies aan bod komen .
  • Welkom door de opleidingsdirecteur Marielle Linting.
  • Vragen over de inhoud van de filmpjes in de vorm van een digitaal tentamen. Op die manier maak je niet alleen kennis met de inhoud van de opleiding maar ook met de manier waarop een tentamen in z’n werk gaat.
  • Nabespreking van de tentamenvragen- en antwoorden door de docenten.
  • Gelegenheid voor vragen.
  • Degenen die het programma fysiek bijwonen kunnen daarna gelegenheid om kennis te maken met het gebouw, de studenten, docenten en studieadviseurs en er is  tijd voor het stellen van vragen. Dit alles onder genot van een hapje en een drankje. Zo leer je niet alleen de studie en ons beter kennen maar ook studenten die je vanaf september in de opleiding tegen gaat komen.

Om de Matchingsbijeenkomst zo goed mogelijk voor te kunnen bereiden, vragen we je aan te melden. Dat kan tot en met 2 juni a.s.

Wij kijken uit naar je komst!