Doe mee aan de Live Webinar Master Bestuur en Advisering

Live Webinar Master Bestuur en Advisering

donderdag 19 mei 2022
Toelichting
Je ontvangt een Microsoft Teams link via e-mail, 24 uur voorafgaand aan de live webinar.

In de avondopleiding Bestuur en Advisering van de Master Management van de Publieke Sector bestudeer je de laatste ontwikkelingen op het terrein van politiek-bestuurlijke verhoudingen, management, beleid en public affairs. Je gaat aan de slag met actieve werkvormen die voortbouwen op je ervaring en de casuïstiek die je meebrengt vanuit je loopbaan en werkervaring in de publieke sector.

Ben je benieuwd naar het curriculum? Wil je meer weten over de toekomstperspectieven op de arbeidsmarkt? Of wat de stagemogelijkheden zijn bij onze partners in het centrum van Den Haag?

Wij nodigen je graag uit voor een online webinar op donderdag 19 mei 2022 van 16.00 tot 17.00 uur.

Klik hier om je aan te melden!

Actualiteitencollege: De ontvangende rol van de lobby

Tijdens het webinar verzorgt Bijzonder Hooglerar Public Affairs Prof. Dr. Arco Timmermans een actualiteitencollege over hoe het openbaar bestuur de ontvangende rol van de lobby organiseert. Studentambassadeur Judith Bogaard vertelt meer over het studentenperspectief en de mogelijkheden binnen de avondopleiding. Er is ruime gelegenheid om vragen te stellen over het avondprogramma, studeren aan de Universiteit Leiden in Den Haag en de actieve werkvormen die voortbouwen op je eerdere ervaring uit je loopbaan in de publieke sector.

Meld je hier aan!

Registreer je voor de Live Webinar Bestuur en Advisering op Donderdag 19 Mei 2022 van 16.00 tot 17.00 uur.

Naar het aanmeldformulier