Universiteit Leiden

nl en
Kom Proefstuderen op 11 & 12 februari

Studievoorlichting

Proefstuderen in Den Haag

Datum
vrijdag 11 februari 2022 - zaterdag 12 februari 2022

Kom Proefstuderen bij de Haagse opleidingen

Tijdens Proefstuderen volg je een hoorcollege, een werkgroep, spreek je met huidige studenten en kun je al je vragen stellen. Er is de mogelijkheid om Proefstuderen online te volgen, en er is een on-campus programma in Den Haag. 
Op 11 en 12 februari kun je bij de volgende opleidingen komen Proefstuderen:

Studeren in Den Haag

De Universiteit Leiden is één universiteit in twee steden. De Campus Den Haag is onze jonge, bruisende campus, gelegen in de internationale stad Den Haag; in het hart van de nationale politiek, van rechtspraak en maatschappelijk betrokken organisaties. 

In Den Haag kun je kiezen uit een breed aanbod van internationaal en politiek-bestuurlijk georiënteerde opleidingen. Want waar kun je nou beter leren over bijvoorbeeld het openbaar bestuur, veiligheid en economie van een wereldregio dan in Den Haag als internationale stad van vrede en recht!

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.