Universiteit Leiden

nl en
Kom proefstuderen en leer meer over ons Liberal Arts and Sciences: Global Challenges programma

Studievoorlichting | Online en On Campus Proefstuderen

Proefstudeerdagen Leiden University College The Hague | Online en On Campus

Datum
vrijdag 11 februari 2022 - zaterdag 12 februari 2022
Toelichting
Het Online Experience Event vindt plaats op vrijdag 11 februari 2022. Het On Campus Event vindt plaats op zaterdag 12 februari 2022.
Locatie
Anna van Buerenplein
Anna van Buerenplein 301
2595 DG Den Haag
Zaal
Online en On Campus

De Proefstudeerdagen

Het proefstuderen van ons Liberal Arts and Sciences: Global Challenges - programma aan het Leiden University Colleege in Den Haag heeft een Online en On Campus event. Het Online event vindt plaats op vrijdag 11 februari 2022 wordt gehost op platform Zoom. Het On Campus event vindt plaats op zaterdag 12 februari 2022 op onze campus in het centrum van Den Haag.

Tijdens het online event woon je een informatiesessie bij over het programma, doe je mee met een proefcollege en krijg je de kans vragen te stellen aan onze medewerkers en studenten. Tijdens het On Campus event krijg je de kans om het in levende lijve te zien en neem je deel aan een rondleiding over onze unieke campus in het centrum van Den Haag.

De voertaal van de opleidings en voorlichtingssessies is Engels.

Voel je vrij om je in te schrijven voor een van beide of beide events. Aanmelden is mogelijk via de events hieronder!

Het Event

Denk je erover om eventueel aan een university college te studeren en vraag je je af wat het Leiden University College (LUC) in Den Haag te bieden heeft? Wil je graag meer weten over onze opleiding en meedoen met een proefcollege?

Doe dan mee met het Online Proefstuderen op vrijdag 11 februari 2022!

Dit is jouw kans om ons virtueel te bezoeken, kennis te maken met onze decaan, professoren, studieadviseurs én natuurlijk onze studenten te ontmoeten. Wij nemen je mee op sleeptouw tijdens het online proefstuderen waar je tijdens een plenaire sessie meer te weten komt over de opleiding, het studentenleven, begeleiding en ondersteuning en natuurlijk de carrièremogelijkheden na LUC. Kies één van de drie boeiende proefcolleges over onze Global Challenges. In het registratieformulier kies je het proefcollege wat je het meest interessant lijkt. Een panel bestaande uit onze professoren, staff en studenten staat klaar om al je vragen te beantwoorden over de opleiding, het vakkenpakket en het studentenleven tijdens de Q&A sessie!

Registratie

Meld je nu aan voor het Online Proefstuderen op vrijdag 11 februari 2022!

Naar het registratieformulier

Het Programma

Tijd

Activiteit

14:30– 15:30 

General Plenary Lecture

15:30- 16:15

Sample Lectures:

  • Health and Sustainability
  • Peace and Justice
  • Diversity and Prosperity
16:15 - 16:45

Q&A session

16:45 - 17:00

Admissions Q&A

Het Event

In aanvulling op het Online Event organiseer het Leiden University College in Den Haag op zaterdag 12 februari 2022 een On Campus Experience op de campus in het centrum van Den Haag. Bezoek ons gebouw aan het Anna van Buerenplein en neem deel aan de rondleiding over onze campus en duik dieper in het programma, aanmelding en toelating, huisvesting, en ervaar zelf de vibe van het sudentenleven op het LUC!

Vol = vol, dus meld je snel aan voor het On Campus Proefstuderen van het Leiden University College in Den Haag!

Registratie

Meld je nu aan voor het On Campus Proefstuderen op zaterdag 12 februari 2022!

Naar het registratieformulier

Het Programma

Tijd

Activiteit

13:00– 13:30 

Welcome and Registration in Student Lounge

13:30- 15:30

Guided Tours of the Campus

Parallel sessions on:

  • Programme
  • Admissions
  • Student Life and Housing
  • Life After LUC: Meet our Alumni

Leiden University College Den Haag biedt een breed, flexibel en interdisciplinair residentieel studieprogramma aan op het gebied van Liberal Arts and Sciences met een focus op 'Global Challenges'; de maatschappelijke uitdagingen van de 21ste eeuw. In deze bacheloropleiding specialiseer je je in gebieden zoals wereldpolitiek, economie, bestuur, internationale rechtspraak, menselijke & culturele interactie, volksgezondheid en milieuwetenschappen.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.